Projectmanagement met oog voor mens en detail!

Waar kunnen we u mee helpen?

RW Bouwmanagement levert bouwmanagement diensten voor een duurzame gebouwde en natuurlijke omgeving. Samen dagelijks vol passie werken aan de realisatie van uiteenlopende huisvestingsprojecten.

Een project realiseren doe je niet alleen. Samenwerken richting hetzelfde doel, naar elkaar luisteren, van elkaar leren, elkaar uitdagen en daarin aandacht besteden aan het individu met een menselijke maat.
Competenties die RW Bouwmanagement de afgelopen jaren in het managen van projecten heeft geleerd en nog dagelijks verder ontwikkelt. Persoonlijke betrokkenheid, inzet en pro-actief meedenken is de basis voor succes. Alleen zo wordt het onderste uit de kan gehaald en het beste eindresultaat voor u bereikt.

Of het nu gaat om het managen van het totale project, het voeren van de directie tijdens de uitvoering of het geven van bouwkundig- en/of financieel advies RW Bouwmanagement helpt u graag.

Onze expertise zetten we dagelijks in voor opdrachtgevers in zowel de publieke als de private sector. Met ruim 22 jaar ervaring in het managen van utiliteit projecten in een complexe omgeving door heel Nederland.

Werkzaamheden

RW Bouwmanagement B.V.

Boerenlaan 8C

2691 JX 's-Gravenzande

Telefoon 06 - 34 96 82 64

LinkedIn